کلیک/ دولت برزیل از همکاری با کمپانی مایکروسافت برای آموزش فنی میلیونها شهروند برزیلی در زمینههای فناوری طی سه سال آینده خبر داده است.
این برنامه که تحت عنوان Mais Brasil نامیده میشود، یک بستر آموزش از راه دور است که با مشارکت وزارت اقتصاد تدوین شده و 20 دوره را از طریق ابزار Microsoft Community Training با ظرفیت آموزش 5/5 میلیون متقاضی کار تا سال 2023 به علاقهمندان ارائه میدهد.
دورههای فناوری ارائه شده شامل گزینه هایی در سطوح مختلف ، از سواد دیجیتال گرفته تا ماژولهای پیشرفتهتر، شامل مباحثی مانند رایانش ابری، هوش مصنوعی (AI) و علم داده، است.
علاوه بر این، مایکروسافت همچنین اعتبارات ابری را برای کمک به ارتقا سیستم ملی استخدام و بهبود چشم انداز شغلی 25 میلیون کارگر به ایم کشور اهدا کرد. این تکنولوژی با استفاده از هوش مصنوعی به اتصال افراد و مهارت های آنها به فرصت های شغلی مرتبط و همچنین ارجاع افراد به دوره های مناسب آنها به سیستم استخدامی این کشور کمک میکند.
در رونمایی از این همکاری به منظور آموزش فنی میلیونها شهروند برزیلی در روز سه شنبه هفته پیش (20 اکتبر 2020)، مارکوس پونتس، وزیر علوم و فناوری و نوآوری برزیل با تاکید بر اینکه مهارت در نیروی کار برای آینده برزیل حیاتی است گفت: “حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات با کمبود بسیار زیاد متخصصین ماهر روبهرو است.”او افزود: “یکی از زمینه های اصلی ما جلب توجه جوانان به مشاغل فنی است.”
طبق گفتههای کارلوس کوستا، رئیس دبیرخانه ویژه بهره وری ، اشتغال و رقابت در وزارت اقتصاد ، دولت برزیل کمپانی مایکروسافت را به دلیل تمایل به مشارکت در مهارتهای جمعی بدون دریافت هزینه اضافی انتخاب شده است.
کوستا خاطرنشان کرد: “در حال حاضر ما در برزیل هیچ منبع [مالی] نداریم. برخی از شرکتها راه حل هایی ارائه دادند که به طور موقت رایگان بوده و سپس باید برای ادامه آنها پول پرداخت شود.” در ماه ژوئیه، مایکروسافت موافقت کرد قیمت محصولات تولید شده به دولت برزیل را به عنوان بخشی از اقدامات با هدف منطقی سازی بخش عمومی فناوری اطلاعات کاهش دهد.
کوستا افزود که مایکروسافت همچنین مایل بود راه حلهای خود را برای آموزش بخشی از جمعیت که ممکن است تحصیلات مقدماتی نداشته باشند، سازگار کند. وی استدلال کرد: “برزیل در شرایط خاصی است، نیاز است تا اصلاحات از سطوح پایه شروع می شود”.
در ابتدای معرفی این همکاری، رئیس مایکروسافت برزیل ، تانیا کوزنتینو درباره فرآیند دیجیتال شدن که در همه گیری Covid-19 تسریع شده تاکید کرد و از نیاز به کاهش نیاز سالانه به 30000 متخصص فناوری در این کشور خبر داد.
وی در مورد جایگاه فعلی برزیل در آخرین شاخص جهانی نوآوری (GII)، که توسط سازمان جهانی مالکیت معنوی (WIPO) در ماه سپتامبر منتشر شده، و به بررسی چالشهای فعلی برزیل در ظرفیت جذب، آموزش و حفظ استعدادها میپردازد، ابراز نگرانی کرد.
برزیل در GII امسال در موقعیت 62م جهان قرار دارد. و تنها 4پله نسبت به گزارش سال گذشته صعود داشته است: در سال 2019، برزیل در رتبه 66 این شاخص قرار گرفته بود. با این حال این کشور هنوز تا رسیدن به جایگاه 47 خود در سال 2011 فاصله دارد.