تصاویر تولید شده توسط هوش مصنوعی از سری AI x Future Cities Manas Bhatia، قابلیت دوام زیرساختهای پایدار را در پی گستردگی شهرنشینی در جهان بررسی میکند.
معمار و طراح، شهری آرمانشهری پایدار در آینده را با آسمانخراشهای باشکوهی که با نماهایی از جلبک پوشانده شدهاست، به تصویر کشیدهاست.
ساختمانهای سبز که به عنوان برجهای تصفیه هوای بیوفیلیک در آینده در نظر گرفته میشوند، با کاهش انتشار کربن، مزایای زیادی برای زیرساختها و جامعه مدرن فراهم میکنند. زیستگرایی یا طبیعتبارگی یا بیوفیلیک اصطلاحی است که به تازگی وارد حوزه زبان شده و به همین دلیل تاکنون وارد فرهنگ لغت نشدهاست.
کلمه بیوفیلیک از بیوفیلیا گرفته شده در نتیجه برای درک مفهوم واژه بیوفیلیک به بررسی لغت بیوفیلیا پرداخته شدهاست. واژه بیوفیلیا از دو جزء Bio و Philia تشکیل شدهاست. واژه Bio فرمی ست که در ابتدای اسمها، صفتها و قیدهایی استفاده میشود که به چیزهای زنده یا زندگی انسانها مربوط میشود. واژه Philia جذابیت و احساس مثبتی است که مردم نسبت به عادتها و فعالیتها و تمام چیزهایی که در طبیعت اطراف ماست دارند. در نتیجه Biophilia همان احساس مثبت انسانها نسبت به موجودات زنده است.
Manas Bhatia از Midjourney دستورالعملهای مبتنی بر متن را به سیستم هوش مصنوعی میدهد تا این طرح معماری سبز و آینده نگرانه را ایجاد کند.
پروژه AI x Future Cities از Midjourney برای تصور اینکه معماری پایدار در آینده ای عالی چگونه خواهد بود استفاده میشود. برای شهرهای سبزی که در آنها زندگی میکنند، مجموعههای ماناس باتیا که توسط هوش مصنوعی تولید میشوند، آسمانخراشهای بلند و آیندهنگر پوشیده از جلبکها را پیشبینی میکنند که به عنوان باغهای عمودی و برجهای تصفیه هوای بیوفیلیک نیز عمل میکنند. شهر آینده که یک مدینه فاضله انرژی سبز با ساختارهای مدرن و بدون آلودگی است.
هنگام استفاده از این برنامه های متن به تصویر، باید در انتخاب کلمات دقت کرد. برای خروجی مورد نظر، ممکن است مجبور شوید چندین بار دستورات خود را تکرار کنید و اعلان اولیه آنها (متنی را که به عنوان ورودی به هوش مصنوعی میدهید) تغییر دهید. برای مرجع در اینجا از ترکیبی از کلمات و عبارات فهرست شده در زیر استفاده شدهاست:
آپارتمانهای همزیست، بیومیمتیک و سیال ساخته شده از جلبک و مواد بیولومنسسنت که به عنوان برجهای تصفیه هوا در شهری آیندهنگر فوق واقعی عمل میکنند.
۲۲۷۲۲۷