OnePlus 8T Dual Sim 128GB RAM 8GB Mobile Phone
- سیستم عامل : اندروید 11
- حافظه داخلی : 128 گیگابایت
- مقدار رم : 8 گیگابایت
- دوربین چهار گانه : 48 – 16 – 5 – 2 مگاپیکسل
- پشتیبانی از شبکه ارتباطی : 5G
- باتری : لیتیوم پلیمر 4500 میلی آمپر بر ساعت
نقد و بررسی OnePlus 8T+ 5G
برند نو رسیده وانپلاس از همان ابتدای حضور خود در بازار گوشیهای هوشمند توانست، چشمهای خریداران را به خود خیره کند. این برند که اولین اسمارتفون خود را در یکی از روزهای اردیبهشتماه سال 93 به بازار گوشیهای هوشمند معرفی کرد؛ حالا دارد با ارائه اسمارتفونهای بهصرفه، زیبا و پرقدرت، برندهای مطرح را به رینگ مبارزه میکشاند. این برند چینی فقط در عرض شش سال، تبدیل به یکی از بزرگترین برندها در زمینه تولید و توزیع گوشیهای هوشمند شد.
قیمتهای اقتصادی محصولات این برند، جزو خصایصی است، که نمیتوانیم به راحتی از کنار آنها گذر کنیم. در همان ابتدای کار، وانپلاس با معرفی اولین اسمارتفون خود، به حجم قابل توجهی از بازار گوشیهای هوشمند، دسترسی پیدا کرد. «OnePlus One» به آن اندازه برای کاربران، جذاب بودف که سریعا پلههای ترقی این شرکت را فراهم کردند. حالا در این مقاله، سعی داریم اسمارتفون جدیدی از سری پرچمدار 8 این شرکت را بررسی کنیم.
مقدمهای بر تشریح وانپلاس 8T+ 5G
هرچند که خود خانواده سری 8 به اندازه کافی جای بحث دارد، اما چیزی که درمورد اسم « OnePlus 8T+ 5G » بیش از همه چشم ما را میگیرد، پسوند نسل پنجمی است، که در ادامه نام آن آمده. فناوری نسل پنجم که تا به اینجای کار، با حواشی بسیاری همراه بوده، نسبت به فناوری نسل چهارم تا ده برابر، سریعتر عمل میکند. منظور ما از عمل کردن، دقیقا خود کلمه عمل کردن است. در مواقعی که یک خودرو هوشمند متصل به فناوری نسل پنجم در حال تصادف است، این فناوری با سرعت بالای خود میتواند از بروز تصادف، جلوگیری کند.
همانطور که متوجه شدهاید، عمده تمرکز فناوری نسل پنجم به اینترنت اشیا، معطوف شده- نه انتشار ویروس کرونا-. یکی از حواشی جالب و البته غیر علمی درمورد این فناوری، تاثیر آن بر انتشار ویروس کرونا است! این حاشیه نه بر مستندات علمی، بلکه به پیشروی چین در مورد این فناوری، ارتباط داده شده. چین یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان است؛ در سال 2019 این کشور از نظر تولید ناخالص ملی، دومین اقتصاد گسترده جهان شد. پس منطقی بهنظر میآید که پرسرعتترین اقتصاد جهان، در زمینه نسل پنجم هم یکی از پرسرعتترینها باشد.
برگردیم به سراغ « OnePlus 8T+ 5G ». « OnePlus 8T+ 5G » از نظر سختافزاری، منافات زیادی با مدل « OnePlus 8T» ندارد و هر دو آنها از ترکیب سختافزاری یکسان ولی توانمند، سود میبرند. هرچند که طراحی این دو اسمارتفون هم از یک منبع کلی، الهام گرفته شده؛ اما کمی که دقیق میشویم، تفاوتهای بین این دو اسمارتفون به چشم میآیند.
وانپلاس 8T+ 5G: طراحی و کیفیت ساخت
با کمی بیرحمی میتوانیم، طراحی « OnePlus 8T+ 5G » را به یکی از میانردههای شرکت سامسونگ تشبیه کنیم. طراحی این اسمارتفون با بازار گوشیهای هوشمند، همخوانی دارد و حقیقتا زیبا است. پنل جلویی که از گوریلا گلس 5 بهره میبرد با نمایشگر بزرگ و دوربین سلفی، همراه شده. پنل پشتی هم که از همان جنس گوریلا گلس 5 است، لیاقت همراهی دوربین اصلی چهارگانه را دارد. فریم آلومینومی هم مقادیر کنترلرهای صدا، دکمه پاور، درگاه شارژ Type-C و اسلات سیمکارت را بر روی خود جاداده.
در نخستین نگاه به پنل جلویی « OnePlus 8T+ 5G » نخواهیم توانست، جلوی شگفتزدگی خود را بگیریم. در اینجا حواشی اطراف نمایشگر با وجود حضور داشتن، محسوس نیستند. این حواشی که در دورتادور نمایشگر این اسمارتفون، حضور دارند، نتوانستهاند حجم قابل توجهی از فضای آن را اشغال کنند. در زیر این نمایشگر، حسگر اثر انگشت، قرار گرفته و در بالای آن، دوربین سلفی با جاگیری مناسب و طراحی مدرن حفره به اجزای سازنده « OnePlus 8T+ 5G » اضافه شده.
پنل پشتی با وجود اینکه از جنس شیشه است، اما تا جایی که میتواند، از جذب اثر انگشت کاربر « OnePlus 8T+ 5G » خودداری میکند. در میان پنل، لوگوی شرکت وانپلاس طراحی شده و بار دیگر این شرکت در پایین پنل و با متن ONEPLUS معرفی شده است. درگوشه بالایی این پنل، دوربین اصلی چهارگانه درون یک قاب مستطیلی شکل، حضور دارد.
فریم « OnePlus 8T+ 5G » دو نکته قابل توجه دارد؛ یکی ضخامت کم آن و دیگری، در یک طرف نبودن دکمه پاور و کنترلرهای صدا. « OnePlus 8T+ 5G » با ابعاد 160.7 در 74.1 در 8.4 میلیمتر، وزن نامعلوم و رنگهای نقرهای و سبز عرضه میشود. گواهینامه IP68 ضد آب و گرد و غبار بودن « OnePlus 8T+ 5G » را تضمین میکند؛ اما باید توجه داشته باشید، که منظور از آب، آبی نیست که عمق داشته باشد.
وانپلاس 8T+ 5G: نمایشگر
بعد از چندین بار، چنگ زدن وانپلاس به نمایشگرهای خمیده، حال شاهد یک نمایشگر تخت برای « OnePlus 8T+ 5G » هستیم. پنل نمایشی Fluid AMOLED که از فناوری HDR10+ پشتیبانی میکند، با « OnePlus 8T+ 5G » همراه است. پنل نمایشی مذکور تا به اینجا توانسته، دسترسی این اسمارتفون به حسگر اثر انگشت زیرصفحهای را مقدور سازد و در ادامه هم رضایت کاربران دوستدار تماشای فیلم و بازی را فراهم میآورد.
رزولوشن بالای این نمایشگر، کار را برای اهل فیلم و سریال، راحتتر هم میکند. رزولوشن 1080 در 2400 پیکسل، تراکم پیکسلی 402 پیکسل بر هر اینچ را به دنبال خود میکشد. نرخ نوسازی 120 هرتز هم در حین بازیهای موبایلی و اسکرول کردنهای سریع، توجه کاربر « OnePlus 8T+ 5G » را جلب خواهد کرد. نکته دیگر درمورد نمایشگر این اسمارتفون، حالت Always-On-Display یا همان AOD است.
این حالت، سبب میشود، نمایشگر در زمانی که اسمارتفون شما، بیکار رها شده، نمایشگر با حداقل توان مصرفی، اعلانها و ساعت را به شما گزارش کند؛ این حالت با احتساب رابط کاربری « OnePlus 8T+ 5G » بسیار جذاب خواهد بود. نمایشگر فوق که از محافظت کورنینگ گوریلا گلس 5 برخوردار است، با قطر 6.55 اینچی و مساحت 103.6 سانتیمتر مربعی خود، تا 87 درصد از قاب جلویی « OnePlus 8T+ 5G » را در اختیار دارد.
وانپلاس 8T+ 5G: سختافزار و نرمافزار
« OnePlus 8T+ 5G » اندروید 11 و رابط کاربری OxygenOS 11 را در کنار خود دارد. رابط کاربری یاد شده، از جمع پرکاربردترینها است. حالت AOD که در بخش قبل از آن یاد کردیم، از رابط کاربریهای One UI سامسونگ به رابط کاربری OxygenOS 11 آمدهاند؛ اما در OxygenOS 11 کاربر، 12 گزینه برای طراحی گرافیکی AOD دارد. حقیقتا هر یک از این گزینهها از دیگری، جذابتر هستند. حالت جذاب دیگری که برای این رابط کاربری موجود است، حالت دارکمود، نام دارد. حالت تاریک، در بسیاری از رابط کاربریهای دیگر نیز اعمال شده، اما در اینجا، زیبایی آن، دوچندان است.
چیپست 7 نانومتری شرکت کوالکام هم به اندازه رابط کاربری، توجه ما را جلب میکند. هرچند که این چیپست از مدل گیمینگ خود، یک سروگردن، پایینتر است، اما تواناییهای آن را نباید دست کم گرفت. چیپست فوق که با نام Snapdragon 865 شناخته میشود، در تستهای بنچمارک، امتیازات خوبی کسب کرده و این مارا به ترکیب سختافزاری « OnePlus 8T+ 5G » امیدوار میکند.
چیپست هشتهستهای یاد شده از یک هسته Kryo 585 با حداکثر فرکانس 2.84 گیگاهرتز، سه هسته Kryo 585 با بیشینه فرکانس 2.24 گیگاهرتز و چهار هسته Kryo 585 با ماکسیمم فرکانس 1.8 گیگاهرتز، تشکیل شده. در کنار این چیپست، مودم Snapdragon X55 5G به « OnePlus 8T+ 5G » قابلیت بهرهبرداری از فناوری نسل پنجم را داده.
عضو مهم دیگر ترکیب سختافزار « OnePlus 8T+ 5G » چیپست گرافیکی پرقدرت آن است. این چیپست گرافیکی، سبب میشود تا این اسمارتفون را برای پردازش بازیهایی با حداکثر گرافیک، مناسب بشماریم. پردازنده گرافیکی Adreno 650 به همراه رم 12 گیگابایتی، حداکثر توان پردازشی را به این اسمارتفون میبخشند. تنها ایراد ترکیب سختافزاری مورد بحث، تک شعبه بودن آن است؛ بهطوری که « OnePlus 8T+ 5G » در یک نسخه با رم 12 گیگابایت و حافظه داخلی 256 گیگابایت، عرضه میشود.
وانپلاس 8T+ 5G: دوربین
درون قاب مستیطلی شکل دوربین اصلی « OnePlus 8T+ 5G » که قبلا به مختصات آن اشاره کردیم، چهار سنسور اصلی به صورت حرف L چیده شدهاند و در بالای قسمت طول مختصاتی این حرف، فلش دوگانه الایدی آمده. لنز اصلی که به لرزشگیر اپتیکال، مجهز است؛ توانایی نسبتا بالایی دارد، اما نمیشود آن را با پرچم-داران گرانقیمت، مقایسه کرد. با احتساب گشودگی دریچه دیافراگم این لنز میتوانیم، به عکسبرداری در محیطهای کمنور، امید داشته باشیم. دوربین اصلی « OnePlus 8T+ 5G » شامل چهار سنسور زیر است:
-
لنز 48 مگاپیکسلی عریض (Wide) با گشودگی دریچه دیافراگم f/1.7 و فاصله کانونی 26 میلیمتر
-
لنز 16 مگاپیکسلی فوق عریض (Ultra Wide) با گشودگی دریچه دیافراگم f/2.2، فاصله کانونی 14 میلیمتر و زاویه دید 123 درجه
-
لنز 5 مگاپیکسلی ماکرو با گشودگی دریچه دیافراگم f/2.4
-
سنسور 2 مگاپیکسلی تشخیص عمق با گشودگی دریچه دیافراگم f/2.4
هرچند که سنسور ماکرو در عکسبرداری از سوژههای بسیار نزدیک، خوب عمل میکند؛ اما نمیتوانیم به سنسور تشخیص عمق این دوربین برای عکسبرداری پرتره دل، دل ببندیم. دوربین اصلی به لطف چیپست توانای این اسمارتفون با کیفیت 4K و سرعتهای 30 و 60 فریم بر ثانیه، فیلمبرداری میکند. اما دوربین سلفی که یک لنز 16 مگاپیکسلی عریض با گشودگی دریچه دیافراگم f/2.4 را یدک میکشد، قابلیت فیلمبرداری با کیفیت 1080 و سرعت 30 فریم بر ثانیه را دارد.
وانپلاس 8T+ 5G: باتری
زمانی که به باتری « OnePlus 8T+ 5G » میرسیم، موضوع کمی پیچیده میشود. این باتری لیتیم-پلیمری از دو بخش مجزا 2250 میلیآمپر ساعتی، تشکیل شده. این سیاست رفتاری را برای سریعتر شارژ شدن « OnePlus 8T+ 5G » اعمال کردهاند. « OnePlus 8T+ 5G » از شارژ سریع 65 واتی پشتیبانی میکند که در عرض 39 دقیقه، باتری 4500 میلیآمپر ساعتی این اسمارتفون را به حداکثر ظرفیت آن میرساند.
مشاوره در خرید وانپلاس 8T+ 5G
یک اسمارتفون مناسب باید به همراه فاکتورهای مهمی که در بالا، راجب آنها بحث کردیم، عرضه بشود. « OnePlus 8T+ 5G » از جمله اسمارتفونهایی است، که میتوانیم به آن صفت خوب را نسبت دهیم. اسمارتفون فوق با کارایی بالایی که در زمینههای متفاوت دارد، برای هر قشر از مصرفکنندگان، یک گزینه ویژه بهحساب میآید.
تاریخ معرفی
طراحی
پردازنده
حافظه
صفحه نمایش
مخابرات و ارتباطات
CDMA 800 / 1900 & TD-SCDMA
Bluetooth
GPS
NFC
دوربین
سایز سنسور 1/2.0 اینچ
دریچه دیافراگم f/1.7
فاصله کانونی لنز 26 میلیمتر
ثبت تصاویر با پیکسلهایی به سایز 0.8 میکرومتر
فوکوس اتوماتیک PDAF
لرزشگیر OIS
˚123
سایز سنسور 1/3.6 اینچ
دریچه دیافراگم f/2.2
فاصله کانونی لنز 14 میلیمتر
ثبت تصاویر با پیکسلهایی به سایز 1.0 میکرومتر
دریچه دیافراگم f/2.4
دریچه دیافراگم f/2.4
سایز سنسور 1/3.06 اینچ
دریچه دیافراگم f/2.4
ثبت تصاویر با پیکسلهایی به سایز 1.0 میکرومتر
1080p@30fps, gyro-EIS
صدا
امکانات نرم افزاری
حسگر ها
باتری
منبع: دیجیزا