دیجیزا/ امروز باگ عجیب و غریبی در بازی Returnal مشاهده شد که مانع ورود بازی‌بازان به بخش‌های بعدی شده است. حال باید منتظر بود و دید که واکنش تیم سازنده در این خصوص چه خواهد بود.

تنها چند روز از انتشار بازی Returnal می‌گذرد و استقبال بسیار خوبی از آن شده است. این عنوان نمرات خوبی را از منتقدان مختلف دریافت کرد تا بسیار محبوب‌تر هم بشود. با وجود تمام جذابیت‌ها، مشکلاتی هم در این بازی به چشم می‌خورد. البته تیم سازنده اعلام کرده است که به دلیل تازه بودن بازی، این ایرادات طبیعی هستند و در آینده نسبت به رفع تمام آن‌ها اقدام خواهد شد.

حال امروز چند بازی‌باز به مشکل مشابهی در بازی Returnal برخورد کرده‌اند و آن را به تیم سازنده گزارش داده‌اند. ظاهرا یکی از درهای این بازی به روی برخی از افراد باز نمی‌شود و هواداران از هیچ راهی قادر به انجام این کار نیستند. این اتفاق باعث شده است که این دسته از افراد نتوانند بازی را ادامه دهند و فعلا باید از تجربه‌ی آن صرف نظر کنند. علاوه بر آن، ایراداتی در کنترل بازی و به خصوص دویدن برای عده‌ای از طرفداران وجود دارد. این بازی‌بازان امیدوار هستند تا تیم سازنده هر چه سریع‌تر این ایرادات را برطرف نماید.

بازی Returnal در حال حاضر بر روی کنسول پلی‌استیشن ۵ قابل تجربه است.

گفتنی است که دو شرکت هاوس‌مارک (Housemarque) و سونی به ترتیب وظیفه‌ی ساخت و نشر آن را به عهده داشته‌اند.

به محض دریافت اخبار بیشتر در خصوص این اثر، آن‌ها را به اطلاع شما خواهیم رساند.