دوربین مدار بسته تحت شبکه ان آی کی مدل B1205
  • برند :
    متفرقه
  • دسته‌بندی :
    دوربین های امنیتی و نظارتی

دوربین مدار بسته تحت شبکه ان آی کی مدل B1205

  • نوع اتصال: باسیم (LAN)
  • قابلیت چرخش Tilt: خیر
  • قابلیت چرخش Pan: خیر
  • قابلیت بزرگنمایی اپتیکال: خیر
  • دید در شب: بله
  • قابلیت ضبط صدا: خیر
  • نوع دوربین: تحت شبکه

نقد و بررسی اجمالی

جنس بدنه این دوربین پلاستیکی می باشد و در مقابل باران و نور خورشید مقاوم می باشد و به همین دلیل قابلیت نصب در فضای باز را دارد.
از طریق کابل شبکه به دستگاه NVR متصل می شود.رزولوشن تصویری که این محصول می تواند نشان دهد ۲ مگاپیکسل است.
به کمک قدرت دید در شب این دوربین می توان در تاریکی شب هم روی محیط نظارت داشت و محیط مورد نظر را تا فاصله ۲۰ متری به طور واضح می توان مشاهده کرد.همچنین دوربین مدار بسته فوق دارای حسگر تصویر برد IP 3236 می باشد که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.
همچنین این دوربین , قابلیت POE دارد.یعنی اگر سوییچ ما POE باشد, دیگر احتیاجی به کشیدن کابل برق , برای تغذیه دوربین را ندارد ولی اگر سوییچ ما POE نیست , با استفاده از کابل برق و آداپتور مربوطه , تغذیه دوربین تامین و روشن می شود.
لازم بذکر است که Username و Password و lp دستگاه , بر روی لیبل جعبه دوربین نوشته شده است تا بتوان براحتی راه اندازی شود.
از دیگر ویژگی این دوربین , ست شدن و کانفیگ کردن آن , با انواع مختلف دستگاه های NVR است و براحتی در یک شبکه قرار گرفته و تصویر می دهد.

مشخصات فنی

مشخصات فیزیکی

  • ابعاد

    170x100x100 میلی‌متر
  • وزن

    200 گرم

مشخصات فنی

  • نوع اتصال

    باسیم (LAN)

  • مشخصات اتصال

    کانکتور شبکه
  • نوع حسگر تصویر

    CMOS


  • IP 3236
  • نوع لنز

    ثابت
  • فاصله کانونی

    3.6mm

  • 2M
  • خیر

  • خیر

  • خیر

  • قابلیت بزرگنمایی دیجیتال

    دارد

  • زاویه دید

    90 درجه
  • بله

  • توضیحات قابلیت دید در شب

    20 متر دید در شب دارد.
  • قابلیت ضبط صدا

    خیر

  • خیر

  • فرمت‌های ویدیویی

    H.264
  • پروتکل‌ها

    TCP / IP , DHCP , DNS , DDNS , P2P , PPPOE , HTP , NTP
  • منبع تغذیه

    12V DC
  • نوع دوربین

    تحت شبکه

منبع: دیجیزا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *