دیجیزا/ ردمی تمرکز ویژه ای روی پرچمدار اقتصادی جدید خود در سری K دارد. ما هفته پیش دیدیم که تاریخ معرفی ردمی K40 رسما مشخص و ۷ اسفند ۹۹ برای آن اعلام شد. امروز این شرکت تیزرهای رسمی منتشر شده کرده است تا بگوید نمایشگر OLED ردمی K40 از کیفیت خوبی برخوردار خواهد بود.
نمایشگر OLED ردمی K40
تیزر رسمی ردمی برای نمایشگر Redmi K40
مدت هاست که منابع چینی می گویند Redmi K40 صفحه نمایش ویژه ای را دریافت می کند. امروز و به گزارش Gizchina این داده ها رسماً تأیید شده اند. مدیر ردمی، لو وایبینگ تیزر تبلیغاتی را در Weibo منتشر کرد و ویژگی های صفحه نمایش OLED E4 سامسونگ را توضیح داد.
این پنل OLED از مواد آلی جدید با خروجی نور بسیار بهبود یافته استفاده می کند. آنها با مصرف انرژی کمتر رروشنایی بیشتری را منتشر می کنند. نمایشگر شیائومی می ۱۱ و نمایشگر گلکسی اس ۲۱ اولترا از این نوع پنل استفاده می کنند. تیزر دوم فقط عدم وجود خمیدگی در نمایشگر Redmi K40 را نشان می دهد و بسیاری از کاربران چنین چیزی را به عنوان امتیاز مثبت عنوان می کنند. ضمناً، میزان رفرش ریت Redmi K40 برابر ۱۲۰ هرتز خواهد بود. درباره تطبیق پذیر بودن این رفرش ریت هنوز اطلاعاتی در دست نیست.
تیزر رسمی ردمی برای نمایشگر Redmi K40
یادآوری می کنم که این گوشی هوشمند به همراه برادر بزرگتر خود یعنی Redmi K40 Pro در تاریخ ۷ اسفند ۹۹ (پنج شنبه همین هفته) به طور رسمی معرفی می شود. گوشی های هوشمند جدید از رم LPDDR5 و حافظه فلش UFS 3.1 ، یک ماژول Wi-Fi 6 ، باتری 4500 میلی آمپر ساعت و شارژ سیمی 33 وات پشتیبانی می کنند. در Redmi K40 شارژ بی سیم وجود نخواهد داشت. در مورد دوربین Redmi K40 باید گفت که این این دستگاه دوربین سه گانه دارد.
نظر شما چیست؟ منتظر ردمی K40 هستید؟