اپل نهتنها در جدیدترین مکهای مجهز به سیلیکون اختصاصی، بلکه در آیفون نیز قدرت تراشههای موبایلی خود را به رخ دیگران میکشد. جدیدترین بنچمارک های صورتگرفته توسط وبسایت PCMag، نشان میدهد که قدرتمندترین پرچمدار حالحاضر سامسونگ یعنی گلکسی اس ۲۲ اولترا، هنوز نمیتواند با تراشه A15 Bionic در آیفون ۱۳ پرو مکس ازنظر قدرت پردازشی رقابت کند.
بنچمارک گلکسی اس ۲۲ اولترا و آیفون ۱۳ پرو مکس
درحالیکه PCMag اشاره میکند که گلکسی اس ۲۲ «قویترین تلفن اندرویدیای» است که تاکنون آزمایش کرده، نتایج بنچمارک آن همچنان پشتسر آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرو مکس قرار دارد. در بنچمارک Geekbench 5، گلکسی اس ۲۲ اولترا که از تراشه Snapdragon 8 Gen 1 کوالکام بهره میبرد، امتیاز 3433 را در تست چندهستهای، 1232 در تست تکهستهای و 448 را در تست یادگیری ماشین (machine learning) کسب کرد.
ازطرفدیگر، آیفون ۱۳ پرو مکس در تستهای چندهستهای 4647، در تست تکهستهای 1735 و در تست یادگیری ماشین امتیاز 948 را کسب کرده است.
PCMag اشاره میکند که این یک پیشرفت قابلتوجه برای کوالکام نسبت به اسنپدراگون 888 سال گذشته است، اما هنوز برای رسیدن به تراشه اپل کافی نیست.
قطعاً پیشرفتهایی از اسنپدراگون 888 سال گذشته نسبتبه اسنپدراگون 8 نسل 1 امسال وجود دارد. ما شاهد افزایش 13 درصدی امتیازات تکهستهای Geekbench و افزایش 9 درصدی در امتیازات چندهستهای بودهایم. همچنین در بنچمارک گرافیکی GFXBench، بسته به شرایط، شاهد بهبود 20 درصدی یا بیشتر میباشیم.
بنچمارک گلکسی اس ۲۲ اولترا و آیفون ۱۳ پرو مکس
درهمینحال، در بنچمارک وب با استفاده از Basemark Web، آزمایشات PCMag نشان داد که سری گلکسی اس ۲۲ تا 8 درصد بهتر از سال گذشته عمل کرده است، اما آیفون ۱۳ پرو مکس همچنان دو برابر بیشتر از سامسونگ امتیاز کسب کرده است.
در Basemark Web، یک بنچمارک جامع برای وب، سری Galaxy S22 حدود 8 درصد بهتر از Galaxy S21 Ultra ظاهر شده است. اما آیفون 13 پرو مکس دو برابر مدل سامسونگ امتیاز کسب کرده، همانطور که درگذشته دیده بودیم، این مورد بهدلیل تفاوت بین مرورگر سافاری اپل و مرورگر گوگل کروم در گوشیهای اندرویدی پدید میآید.
این بنچمارک همچنین اشاره میکند که ممکن است برخی از مشکلات گرمایش و کاهش عملکرد در سری گلکسی S22 سامسونگ حتی با وجود استفاده از سیستم خنککننده پیشرفته جدید، همچنان وجود داشته باشد. در طول تست بنچمارک، گلکسی اس 22 اولترا ظاهراً “بهسرعت گرم شده و بهمحض حس انتقال حرارت، نتایج بسیار پایینتری نیز کسب کرد.”
مثل همیشه مهم است که بهخاطر داشته باشید که نتایج بنچمارکها با نحوهی استفاده روزانه از دستگاهها متفاوتاند، اما همچنان میتوانند بهعنوان یک شاخص خوب برای بهبود سالبهسال و سایر روندهای عملکرد درنظر گرفته شوند. در مورد اپل، واضح است که تراشه A15 Bionic همچنان هم در عملکرد و هم در کارایی نسبتبه تمامی تراشههای فعلی در سایر گوشیهای هوشمند، پیشرو است.
نظر شما درباره مقایسه بنچمارک گلکسی اس ۲۲ اولترا و آیفون ۱۳ پرو مکس و عملکرد چیپست مورداستفاده در این دو گوشی هوشمند پرچمدار چیست؟ برتری اپل در این تستها را چگونه ارزیابی میکنید؟