لپ تاپ 14 اینچی لنوو مدل ThinkPad T440P - C

Lenovo ThinkPad T440P – C – 14 inch Laptop

  • ظرفیت حافظه RAM: 8 گیگابایت
  • ظرفیت حافظه داخلی: 512 گیگابایت
  • سازنده پردازنده گرافیکی: NVIDIA
  • اندازه صفحه نمایش: 14 اینچ
  • طبقه‌بندی: کاربری صنعتی، کاربری عمومی
  • سری پردازنده:
    Core i7

  • نوع حافظه RAM:
    DDR4

  • دقت صفحه نمایش:
    HD|1366×768

  • صفحه نمایش مات:
    بله

  • صفحه نمایش لمسی:
    خیر

  • سیستم عامل:
    بدون سیستم‌عامل

  • پورت HDMI:
    ندارد

نقد و بررسی اجمالیLenovo ThinkPad T440P – C – 14 inch Laptop

سری لپ‌تاپ‌های ThinkPad لنوو محصولات خوش‌ساخت و بادوامی هستند که به استحکام و کارایی معروف هستند. حال این رده از لپ‌تاپ‌های لنوو از تنوع بسیار خوبی هم برخوردارند و کاربران علاقه‌مند به این مدل می‌توانند بسته به فاکتورهای مختلف، بهترین انتخاب را داشته باشند. یکی از این مدل‌ها ThinkPad T440P است که از صفحه نمایش 14 اینچی با پنل TFT، وضوح ۱۳۶۶x۷۶۸ پیکسل و روکش مات بهره می‌برد. به دلیل استفاده از صفحه‌نمایش کوچک‌تر نسبت به نمونه‌های 15.6 اینچی، بدنه‌ی این لپ‌تاپ ابعاد کوچکتری داشته و کمتر از دو کیلو و ۵۰۰ گرم هم وزن دارد که کار را برای جابجایی دائمی کمی آسان‌تر می‌کنند. طبق رسم همیشگی سری ThinkPad، بدنه‌ی این مدل از پلاستیک فشرده باکیفیت ساخته شده که در برابر فشار و ضربه مقاومت خوبی از خود نشان می‌دهد. کیبورد سری AccuType مخصوص لنوو با همان کلید Trackball قرمز رنگ معروف به همراه تاچ‌پد مخصوص سری ThinkPad هم بسیار کاربردی و باکیفیت هستند و می‌توان ساعت‌ها بدون خستگی با این کیبورد تایپ کرد. البته این مدل 14اینچی برای انجام امور حسابداری مناسب نیست، چراکه کلیدهای اعداد ماشین‌حساب از مجموعه‌ی کیبورد حذف شده است. پورت‌های موجود روی این مدل متنوع و کامل‌اند اما کمی هم با نمونه‌های معمول متفاوت هستند. پورت‌های USB 3.0 و USB 2.0، پورت LAN و کارت‌خوان این مجموعه را تشکیل می‌دهند، و یک Mini DisplayPort در این دستگاه قرار داده شده‌اند که کیفیت خروجی تصویر بالایی دارد، ولی باید مطمئن باشید که مانیتور یا تلویزیون شما از این نوع خروجی پشتیبانی کند. درایو نوری هم روی لبه‌ی راست این لپ‌تاپ وجود دارد. به‌نظر می‌رسد لنوو این کانفیگ را از لحاظ سخت‌افزاری برای آن دسته از افرادی تولید کرده که نیاز به توان محاسباتی بالا دارند و از طرفی کار گرافیکی هم با لپ‌تاپ خود انجام می‌دهند. چراکه این مدل مجهز به پردازنده مرکزی Core i7 4710MQ اینتل به همراه 8 گیگابایت رم است و پردازشگر گرافیکی آن ساخت شرکت NVIDIA‌ با مدل GeForce GT 730M است. میزان حافظه‌ی داخلی هم ۵۱۲ گیگابایت از نوع حافظه‌ی خشک SSD است که برای ذخیره‌ی اطلاعات و نصب نرم‌افزارها، فضای کافی را دارد. باتری لیتیوم‌یونی این لپ‌تاپ به گفته‌ی خود شرکت لنوو در شرایط معمول کاری تا 12 ساعت شارژ را نگه می‌دارد که عملکردی بسیار عالی محسوب می‌شود. درمجموع ThinkPad T440P یک لپ‌تاپ خوش‌ساخت و خوب برای کاربری‌های روزمره و محاسباتی بوده و می‌تواند تا مدت‌ها برای شما کار کند.

  • ارزش خرید در برابر قیمت

    ۴

  • عملکرد سخت افزار داخلی و باتری

    ۳

  • کیبورد و تاچ پد

    ۴

  • کیفیت صفحه نمایش و بلندگوها

    ۳

  • امکانات و قابلیت ها

    ۴

  • طراحی و کیفیت ساخت

    ۳

نقاط قوت

  • کیفیت ساخت خوب بدنه
  • عملکرد عالی باتری
  • پردازنده مرکزی قوی
  • کیفیت بالای کیبورد و تاچ پد
نقاط ضعف

  • کنتراست متوسط صفحه نمایش
نقد و بررسی تخصصیLenovo ThinkPad T440P – C – 14 inch Laptop

تینک‌پد T440p مدل دیگری از لپ‌تاپ‌های اداری/مهندسی و صنعتی شرکت لنوو است که پس از معرفی پردازنده‌های نسل چهارم شرکت اینتل و در سال ۲۰۱۳ میلادی معرفی شد. تمرکز این لپ‌تاپ روی عملکرد است و با کارایی بسیار خوب و ابعاد مناسب می‌تواند همراه همیشگی شما در محل کار ، کارگاه یا محیط‌های آموزشی مثل دانشگاه باشد. T440p کمی پیش از T540p وارد بازار شد و به جز سخت‌افزار و قطعات داخلی، تفاوت دیگری با هم ندارند. بازار هدف سری T440p هم مثل مدل‌های گذشته، کاربرانی هستند که می‌خواهند با هزینه‌ای معقول، یک لپ‌تاپ حرفه‌ای کلاس اداری (Business) تهیه کنند. این سری، کیبوردی عالی دارند و کیفیت ساختشان هم، با وجود بدنه‌ی تمام‌پلاستیکی، یک سر و گردن بالاتر از قیمتشان است. اگر علاقه‌مندید که در مورد لنوو تینک‌پد T440p بیشتر بدانید، با بررسی این کالا در دیجیزا همراه شوید.

کیبورد و ابزارهای ورود اطلاعات؛ هنر تینک‌پدها

برای کاربری که به دنبال یک لپ‌تاپ کلاس اداری/مهندسی می‌گردد، در مقایسه با دیگر کاربران کامپیوترهای شخصی، ابزارهای ورود اطلاعات از اهمیت بیشتری برخوردارند. اول از کیبورد شروع می‌کنیم که یکی از بهترین قسمت‌های سری T440p است. کلیدهای خمیده که به‌نوعی به نماد لپ‌تاپ‌های لنوو تبدیل شده‌اند و با نام کلیدهای «خندان» شناخته می‌شوند، به صورت جزیره‌ای و جدا از هم روی صفحه‌ی کیبورد قرار گرفته‌اند تا کاربر بتواند با سرعت بالا تایپ کند و خطاهای زیادی هم نداشته باشد. در ردیف بالایی کیبورد، یک سری کلید جدید هم وجود دارند که دسترسی سریع به برخی برنامه‌های اصلی مثل ماشین‌حساب یا مرورگر اینترنت را فراهم می‌کنند. خود کلیدها، فضای زیادی برای حرکت دارند و حس خوبی را هنگام تایپ‌کردن، انتقال می‌دهند. البته کلیدهای چهار جهت اصلی، کوچک و به‌هم‌چسبیده‌اند؛ بنابراین ممکن است عادت‌‎کردن به آن‌ها، کمی طول بکشد. در نظر داشته باشید که کیبورد T440p برخلاف مدل‌های گران‌تر سری تینک‌پد، نور پس‌زمینه ندارد (فقط بعضی مدل‌های آن نور پس‌زمینه دارد)؛ ولی در عوض، دربرابر نفود مایعات مقاوم است؛ بنابراین بابت لیوان چایی که کنار دستگاهتان می‌گذارید، نگرانی زیادی نخواهید داشت.

نکته‌ی جالب، وجود یک TrackPoint قرمز در میان کیبورد است؛ این ابزار می‌تواند تمام وظایف یک ماوس را انجام دهد.

نکته‌ی جالب، وجود یک «ترک‌پوینت» (TrackPoint) قرمز در میان کیبورد است که دیگر به نماد لپ‌تاپ‌های تینک‌پد تبدیل شده است. این ابزار به همراه دو کلید چپ و راست که زیر کلید Space قرار دارند، می‌تواند تمام وظایف یک ماوس را انجام دهد. عملکرد ترک‌پوینت دقیق، سریع و بهینه است و پس از مدتی که از آن استفاده کنید، دیگر به سمت ماوس نخواهید رفت. حتی اگر این ترک‌پوینت برایتان کافی نباشد، تاچ‌پد بزرگی هم در میان استراحتگاه دست تعبیه شده است که لنوو آن را «ترک‌پد» (TrackPad) می‌نامد. ترک‌پد، سطحی بزرگ و حساس داشته و قابلیت دریافت فرمان‌های چندلمسی هم دارد.

طراحی و کیفیت ساخت؛ نقطه‌ی بهینه بین قیمت و کارایی

لپ‌تاپ‌های رده‌ی کاربری اداری/مهندسی قرار است زیاد جابه‌جا شوند و احتمالا ضربه‌های زیادی هم در این پروسه دریافت خواهند کرد؛ بنابراین برای این کلاس از لپ‌تاپ‌ها، بدنه‌ی مقاوم و باکیفیت، مهم‌تر از باریکی و زیبایی است. سری T440p هم با همین طرز فکر ساخته شده است. این لپ‌تاپ‌های ۱۴اینچی، در باریک‌ترین قسمت نزدیک به ۲۸ میلی‌متر و در ضخیم‌ترین قسمت ۳ سانتی‌متر ضخامت و بیش از ۲ کیلوگرم وزن دارند؛ یعنی جزو لپ‌تاپ‌های سنگین و ضخیم محسوب می‌شوند؛ اما در عوض، کیفیت ساختشان عالی است. با وجود اینکه تمام قسمت‌های بدنه از پلاستیک ساخته شده و هیچ اثری از فلز یا مواد اولیه‌ی اعلا مشاهده نمی‌شود، استحکام لپ‌تاپ بسیار خوب است. اگر قسمت‌های مختلف بدنه را فشار دهید، با کمترین میزان فرورفتگی در آن مواجه می‌شوید. لولاها هم به‌راحتی نمایشگر را در جایش محکم نگه می‌دارند. در حقیقت، کیفیت ساخت T440p به‌قدری خوب است که هنگام کارکردن با آن، احساس می‌کنید یک لپ‌تاپ بالارده و گران‌قیمت را در اختیار دارید. تنها مورد آزاردهنده در مورد بدنه‌ی T440p، قاب پشت نمایشگر است که کمی اثرانگشت روی ‌آن باقی می‌ماند.

تینک‌پد T440p تمام درگاه‌های لپ‌تاپ‌های امروزی را دارد؛ از خروجی های تصویری VGA و mini DisplayPort گرفته تا درگاه شبکه‌ی LAN، درگاه ۳.۵ میلی‌متری صدا، چهار درگاه USB و کارتخوان. شاید از درگاه‌های جدید و لوکس مثل USB Type-C و Thunderbolt خبری نباشد؛ ولی واقعا کمبودی هم احساس نخواهید کرد. در حقیقت لنوو خواسته بدون کم‌‎کردن کارایی T440p به‌عنوان یک لپ‌تاپ اداری، حداقل درگاه‌ها را برای کاهش قیمت نهایی دستگاه در نظر بگیرد. درگاه‌های USB در سری T440p از نوع USB 2.0 و USB 3.0 هستند. سیستم Wi-Fi سری T440p هم از استاندارد ac پشتیبانی می‌کند و سرعت بیشتری در مقایسه با سیستم Wi-Fi با استاندارد b/g/n دارد.

کیفیت ساخت L540 به‌قدری خوب است که هنگام کارکردن با آن، احساس می‌کنید یک لپ‌تاپ بالارده و گران‌قیمت را در اختیار دارید.

صفحه‌نمایش و بلندگوها؛ ای کاش بیشتر هزینه می‌شد

تمام مدل‌های سری T440p از نمایشگرهای LCD با فناوری TN و دقت ۱۳۶۶×۷۶۸ پیکسل استفاده می‌کنند. نمایشگرهای LCD که از فناوری TN استفاده کنند، کاملا ارزان‌تر از نمایشگرهایی هستند که فناوری IPS دارند؛ ولی در عوض، زوایای دیدشان محدود است. یعنی اگر از زوایای مختلف به نمایشگر نگاه کنید، رنگ‌های تصویر به هم می‌ریزد و کیفیت تصویر پایین می‌آید. از طرف دیگر، این رزولوشن، تراکم پیکسلی ۱۰۰ پیکسل بر اینچ را ارائه می‌کند که برای کسانی که زیاد با متون سروکار دارند یا روی دقت تصویر حساس‌اند، ضعف محسوب می‌شود. روشنایی نمایشگر و کنتراست تصویر تینک‌پد T440p هم تعریفی ندارند. در نظر داشته باشید که تقریبا تمام لپ‌تاپ‌هایی که در این بازه‌ی قیمتی قرار دارند، از همین نوع صفحه‌نمایش استفاده می‌کنند. اما شاید بتوان تنها قوت نمایشگر T440p را در وجود روکش مات آن دانست که کمک می‌کند انعکاس محیط، مزاحم کاربر نشود.

شاید بتوان تنها قوت نمایشگر L540 را در وجود روکش مات آن دانست که کمک می‌کند تا انعکاس محیط، مزاحم کاربر نشود.

لنوو در سری تینک‌پد T440p، از روش سنتی استفاده کرده و بلندگوهایش را روی لبه‌ی جلویی تعبیه کرده است. این بلندگوها، کیفیت و بلندی صدای خوبی دارند؛ ولی اگر بلندی صدا را روی حداکثرش قرار دهید، با اعواج و به‌هم‌ریختگی مواجه خواهید شد.

سرعت، عملکرد و باتری؛ از کارمند ساده تا مدیرعامل

لنوو T440p هم مثل سایر لپ‌تاپ‌های اداری/مهندسی، در مدل‌های زیاد و با قطعات سخت‌افزاری مختلف عرضه شده است تا هر نوع کاربری، بتواند بسته به نیازی که از دستگاهش دارد، مدل مناسب خود را تهیه کند. بازه‌ی سخت‌افزاری سری T440p گسترده است و از مدل‌هایی با پردازنده‌های نسل چهارم Core i5 تا مدل‌هایی با پردازنده‌های Core i7 و تراشه‌های گرافیکی NVIDIA را دربرمی‌گیرد تا حتی کاربران اداری حرفه‌ای هم که نیازهایشان بیش از نرم‌افزارهای حسابداری و آفیس است، بتوانند یکی از مدل‌های قدرتمند T440p را بخرند. مدل‌هایی که از پردازنده‌های مرکزی Core i5 استفاده می‌کنند و تراشه‌ی گرافیکی مجزا هم ندارند، تنها مناسب کار با نرم‌افزارهای سبک آفیس، مرورگری اینترنت، تماشای ویدیو و ویرایش تصویر هستند. مدل‌هایی که پردازنده‌ی Core i7 دارند، می‌توانند تمام محاسبات سنگین مثل برنامه‌نویسی را به‌راحتی انجام دهند. تراشه‌ی گرافیکی مجزا هم کمک می‌کند تا محاسبات گرافیکی (ویرایش ویدیو، مدل‌سازی سه‌بعدی و…) با سرعت بیشتری انجام شوند؛ بنابراین اگر قرار است از این نوع کارها هم انجام دهید، سراغ مدل‌هایی بروید که از تراشه‌های گرافیکی  NVIDIA استفاده می‌کنند.

لنوو برای تمام مدل‌های سری T440p، باتری‌هایی شش سلولی در نظر گرفته است و ادعا می‌کند که این باتری می‌تواند تا ۷ ساعت T440p را سرپا نگه دارد. البته مشخص نشده که دقیقا این ۷ ساعت در چه شرایطی به دست آمده است. به هر صورت، در شرایط واقعی، این باتری بسته به مدل پردازنده‌ی مرکزی و تراشه‌ی گرافیکی، می‌تواند تا حداکثر ۶ ساعت مرورگری اینترنت را از طریق شبکه‌ی بی‌سیم تضمین کند. این رقم برای مدل‌هایی که از پردازنده‌های Core i7 و تراشه‌های گرافیکی مجزای NVIDIA استفاده می‌کنند، کمتر از ۶ ساعت خواهد بود.

در شرایط واقعی، این باتری بسته به مدل پردازنده‌ی مرکزی و تراشه‌ی گرافیکی، می‌تواند تا حداکثر ۷ ساعت مرورگری اینترنت را از طریق شبکه‌ی بی‌سیم تضمین کند.

جمع‌بندی؛ نیروی کلیدی

لپ‌تاپ‌های اداری/مهندسی حرفه‌ای، معمولا قیمت بالایی دارند و امکانات زیادی هم ارائه می‌دهند. این لپ‌تاپ‌ها نمایشگری خوب، بدنه‌ای محکم، بادوام و خوش‌ساخت و اعلا دارند و قدرت زیادی را در اختیار کاربرشان می‌گذارند. اما فناوری ساخت کامپیوترهای شخصی به‌قدری پیشرفت کرده که برای داشتن یک لپ‌تاپ اداری خوب، نیاز نیست حساب بانکی‌تان را خالی کنید؛ لنوو هم با ساخت سری تینک‌پد T440p نشان داد که این موضوع اصلا دور از واقعیت نیست. این لپ‌تاپ‌ها، کیفیت ساخت خوبی دارند، درگاه‌هایشان کامل است، کیبورد و ابزارهای ورود اطلاعاتشان درجه‌یک بوده و سخت‌افزار به‌روزی هم دارند. اگر از کیفیت نمایشگر ۱۴اینچی‌شان بگذریم، لنوو ThinkPad T440p یکی از برترین لپ‌تاپ‌های اداری/مهندسی در این بازه‌ی قیمتی است.

اگر از کیفیت نمایشگر ۱۵ اینچی‌شان بگذریم، لنوو ThinkPad L540 یکی از برترین لپ‌تاپ‌های اداری/مهندسی در این بازه‌ی قیمتی است.

مشخصات کالاLenovo ThinkPad T440P – C – 14 inch Laptop

مشخصات فیزیکی

  • ابعاد

    29.9‍‍~27.9 × 229 × 335 میلی‌متر
  • وزن

    2.13 کیلوگرم

پردازنده مرکزی

  • سازنده پردازنده

    Intel

  • سری پردازنده

    Core i7

  • مدل پردازنده

    4710MQ
  • محدوده سرعت پردازنده

    2.5 تا 2.8 گیگاهرتز

  • فرکانس پردازنده

    2.50GHz up to 3.50 GHz

  • حافظه Cache

    6 مگابایت

حافظه RAM

  • ظرفیت حافظه RAM

    8 گیگابایت

  • نوع حافظه RAM

    DDR4

حافظه داخلی

  • ظرفیت حافظه داخلی

    512 گیگابایت

  • نوع حافظه داخلی

    SSD

  • مشخصات حافظه داخلی

    حافظه خشک

پردازنده گرافیکی

  • سازنده پردازنده گرافیکی

    NVIDIA

  • مدل پردازنده گرافیکی

    GeForce GT 730M
  • حافظه اختصاصی پردازنده گرافیکی

    1GB

صفحه نمایش

  • اندازه صفحه نمایش

    14 اینچ

  • نوع صفحه نمایش

    TFT LED-backlit LCD

  • دقت صفحه نمایش

    HD|1366×768

  • صفحه نمایش مات

    بله

  • صفحه نمایش لمسی

    خیر

  • توضیحات صفحه نمایش

    نسبت تصویر 16:9

امکانات


  • درایو نوری

    DVD-RW

  • توضیحات درایو نوری

    DVD Recordable

  • وبکم

    دارد

  • توضیحات وبکم

    720p HD با فناوری تشخیص چهره
  • مشخصات اسپیکر

    بلندگوهای داخلی با فناوری Dolby Home Theater v4
  • کیبورد با نور پس زمینه

    ندارد

  • مشخصات تاچ پد

    پشتیبانی از فرمان‌های چند لمسی
  • حسگر اثر انگشت

    دارد


  • کارت خوان

    دارد

  • مودم

    بدون مودم

  • شبکه بی سیم Wi-Fi

    دارد

  • توضیحات شبکه بی سیم Wi-Fi

    Intel Dual Band 7260AN

  • بلوتوث

    بلوتوث داخلی

  • پورت شبکه Ethernet

    دارد

  • توضیحات پورت شبکه Ethernet

    10/100/1000
  • پورت VGA

    دارد


  • پورت HDMI

    ندارد

  • پورت USB Type-C

    ندارد


  • تعداد پورت USB 3.0

    2

  • تعداد پورت USB 2.0

    2
  • پورت Thunderbolt

    ندارد

  • پورت Serial

    ندارد

  • پورت USB 4.0

    ندارد

سایر مشخصات

  • طبقه‌بندی

    کاربری صنعتی

    ,

    کاربری عمومی

  • نوع باتری

    6 سلولی

  • شارژدهی باتری

    تا 12:00 ساعت
  • توضیحات باتری

    باتری لیتیوم-یون با ظرفیت 5.2 آمپرساعت

  • سیستم عامل

    بدون سیستم‌عامل

  • توضیحات سیستم عامل

    DOS
  • امکانات دیگر

    دارای پورت Mini-Display
  • اقلام همراه لپ تاپ

    شارژر و کابل برق


  • دفترچه راهنما

منبع: دیجیزا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *