- برند :
فالکن - دستهبندی :
دوربین های امنیتی و نظارتی

نقد و بررسی اجمالی
در این سیستم امنیتی دوربین مدار بسته از 1 عدد دوربین مدار بسته بالت، کاملا ضد آب جهت استفاده در فضای بیرون و 1 عدد دوربین مدار بسته سقفی یا دام جهت استفاده در فضاهای داخلی استفاده شده است.
تمامی این دوربین ها دارای کیفیت رزولوشن 700 تی وی لاین هستند و در طراحی این دوربین ها از پردازنده CCD ساخت شرکت سونی استفاده شده است. در این پک سیستم امنیتی دارای لنز بسیار وسیع و باز است و می تواند محیط بسیار زیادی را پوشش دهد.
این سیستم امنیتی قابلیت انتقال تصاویر دوربین ها به هر نقطه از دنیا را فقط با یک اینترنت ساده دارد و شما می توانید با نصب نرم افزار این پک بر روی گوشی همراه خود تصاویر دوربین ها را بر روی گوشی همراه خود مشاهده کنید.
این سیستم امنیتی دوربین مداربسته شامل دو عدد کابل آماده 20 متری است که فیش های مربوط نیز جهت نصب ارائه شده است. در این پک از یک عدد آداپتور 5 آمپر جهت تامین برق دوربین های مدار بسته استفاده شده است.
مشخصات فنی
مشخصات فیزیکی
-
ابعاد
850*250*150 میلیمتر
-
وزن
5000 گرم
مشخصات فنی
-
نوع اتصال
باسیم (BNC)
-
مشخصات اتصال
ندارد
-
نوع حسگر تصویر
CCD
-
رزولوشنهای تصویر
700 تی وی لاین
-
قابلیت چرخش Tilt
خیر
-
قابلیت چرخش Pan
خیر
-
قابلیت بزرگنمایی اپتیکال
خیر
-
قابلیت بزرگنمایی دیجیتال
ندارد
-
دید در شب
خیر
-
ماسک محدوده حریم شخصی
خیر
-
قابلیت ضبط صدا
خیر
-
شیار کارت حافظه
خیر
-
منبع تغذیه
ندارد
-
نوع دوربین
آنالوگ
منبع: دیجیزا