دیجیزا/ تلسکوپ فضایی هابل در ماموریتی تحت عنوان “بوفالو”(BUFFALO) موفق به ثبت تصویر از خوشه کهکشانی به نام “آبل ۳۷۰ “(Abell 370) که چهار میلیارد سال نوری از زمین فاصله دارد، شد. حال محققان کاری کرده‌اند که ما بتوانیم صدای این خوشه کهکشانی را بشنویم.
محققان با کمک صوتی سازی داده ها این کار را انجام دادند.
ما می توانیم اطلاعات موجود در این تصویر را از طریق حس صدا (اگرچه در فضا هیچ سر و صدا و ارتعاشی وجود ندارد) مفهوم سازی کنیم. میزان صدا در این فیلم براساس روشنایی تولید می شود و فرکانس نیز از پایین به بالای تصویر افزایش می یابد.
هابل برای ثبت این تصویر شگفت انگیز، از خوشه های کهکشانی به عنوان “تلسکوپ های طبیعی” که کهکشان ها و ابرنواخترها را تقویت می کنند، استفاده کرد. از آنجا که این کهکشان ها خیلی دور و کم نور هستند، ثبت تصویر و مشاهده آنها بدون تقویت کننده بسیار مشکل بود. هابل با استفاده از یک ترفند کیهان شناسی به نام “همگرایی گرانشی”(gravitational lensing) موفق به ثبت این تصویر شد.
چند میلیارد سال نوری دورتر از زمین،هیاهویی برپاست؛ خوشه کهکشانی (Abell 370) جایی که صدها کهکشان در کنار هم قرار گرفته‌اند و در میان‌شان کمان‌ها و خطوط عجیبی دیده میشود. گرانش و نور دو بازیگر اصلی این صحنه‌اند.
این تصویر شلوغ و پر هیاهو از خوشهٔ کهکشانی (Abell 370) را تلسکوپ فضایی هابل به ثبت رسانده است. جزییات بسیار کم‌نوری را می‌توان در این تصویر تشخیص داد که تا کنون دیده نشده بودند.
بزرگ‌ترین و پرنورترین کهکشان‌هایی که در تصویر دیده میشوند کهکشان‌های پرجرم بیضوی هستند که با رنگ زرد مشخص‌اند. این کهکشان‌های غول‌پیکر صدها میلیارد ستاره را در خود جای داده‌اند. در میان این کهکشان‌های عظیمْ کهکشان‌های مارپیچی که از جمعیت‌های ستاره‌ای جوان‌تری تشکیل شده‌اند و به رنگ آبی میدرخشند نیز دیده میشوند.

برگرفته از اینستاگرام nasa_farsi1