دیجیزا/تیر سبز و درخشان این شهاب همراستا با نوار کهکشان، به تندی از پهنهی آسمان گذشت و ردی از خود بجا گذاشت که ۳۰ دقیقه زمان برد تا پراکنده و ناپدید شود.
از آنجایی که این عکس در روز ۱۲ اوت گرفته شده و تیر شهاب هم از صورت فلکی برساوش بیرون زده بود، پس به احتمال بسیار تکهای از هستهی دنبالهدار سویفت-تاتل بود که از آن در فضا به جا مانده و با برخورد و ورود به جو سیارهمان، این جلوهی زیبا را پدید آورده بود- و بنابراین بخشی از بارش شهابی سالانهی برساوشی بوده است.
این آذرگوی در سال ۲۰۱۸ بر فراز درهای در ییچنگ، استان هوبی کشور چین گرفته شد.
پیشرویِ این شهاب که ردش در جایی نزدیکِ جهتِ سیارهی بهرام در پایین، سمت چپ به پایان رسید در یک ویدیو هم ضبط شده.
هفتهی آینده بینندهی به اوج رسیدنِ بارش شهابی برساوشی ۲۰۲۱ خواهیم بود.
امسال در شبهای بیشینهی این بارش، ماه اندکی پس از خورشید غروب خواهید کرد و آسمان شب را برای دیدن شمار بسیاری از شهابهای برساوشی در مناطق تاریکِ سرتاسر زمین آماده خواهد کرد.
منبع: 1star7sky.com