دیجیزا/ اکتیویژن (Activision) اخیراً فاش کرده است که به دلیل اقدامات غیرقانونی نت‌فلیکس (Netflix) از این شرکت شکایت خواهد کرد.

شرکت اکتیویژن-بلیزارد رسماً اعلام کرده است که آن‌ها در حال تنظیم شکایت علیه نت‌فلیکس به اتهام شکار و استخدام غیرقانونی مدیر مالی سابق خود در سال ۲۰۱۸ هستند. به گفته‌ی این شرکت، اسپنسر نیومان (Spencer Neumann) که در تاریخ ۳۱ دسامبر ۲۰۱۸ از سمت خود در اکتیویژن استعفا داد، دو روز پس از این موضوع به عنوان مدیر ارشد بخش مالی نت‌فلکیس معرفی شد. این امر با توجه به امضای قرارداد سه ساله با اکتیویژن، باید در تاریخ ۳۰ آوریل ۲۰۲۰ پایان به پایان می‌رسید.

اکتیویژن در ژانویه ۲۰۱۹ قرارداد آقای نیومان را فسخ کرد که به گفته‌ی خبرگذاری رویترز، دلیل آن به علت نقض قرارداد بود. طرح دادخواست علیه نت‌فلیکس این موضوع را تایید می‌‌کند، زیرا بر اساس پرونده شرکت مذکور آگاهانه نیومن را به نقض قرارداد کاری خود با اکتیویژن تحریک کرده و و زمانی ‌که اکتیویژن با کمک نیومان در حال مذاکره با نت‌فلیکس برسر همکاری در پخش محتوای رسانه‌ای بوده، شرکت نت‌فلیکس مرتکب عملی و غیراخلاقی شده است.

به دلیل جدایی غیرمنتظره‌ی نیومان، اکتیویژن مجبور شد تا برای برای پیدا کردن جایگزین وی و دیگر مدیران ارشد، میلیون‌ها دلار بیشتر از حد نیاز خرج کند. این شرکت می‌خواهد نت‌فلیکس این هزینه‌ها و  هزینه‌های دیگر را تأمین کند. همچنین آن‌ها می‌خواهند که نتفلیکس به دلیل رفتار و روش کارش که کارمندان و مدیران شرکت‌های مختلف را به طرز غیرقانونی به نقض قرارداد از پیش تنظیم شده‌ی کاری‌شان ترغیب می‌کند، محکوم گردد.

در این دادخواست اشاره شده است که” تا زمانی که اقدامات نت‌فلیکس که شامل ترغیب کارمندان شرکت رغیب از طریق هدف قرار دادن مدیران ارشد جلوگیری نشود، ضررهای وارد شده به اکتیویژن تداوم خواهد داشت که این موارد کم اعتبار شدن قرارداد‌های کاری آن‌ها، ضرر به اعتبار کسب‌ و‌ کار و نیروی کاری آن‌ها و همچنین تاثیر منفی بر فرصت‌های تجاری آن‌ها می‌شود. نت‌فلیکس در صورت محکوم نشدن به به طریق ناعادلانه‌ از اقدامات زیان‌بار خود نفع خواهد برد.”

اکتیویژن-بلیزارد تاکنون سال سختی را پشت سر گذاشته است. این شرکت پس از اخراج حدود ۸۰۰ نفر از کارکنان خود در اوایل سال ۲۰۱۹، چندی پیش یکی از شعبه‌های بزرگ خود را نیز تعطیل کرد.