سخت افزار/ برای اولین بار در ده سال گذشته، امسال YouTube Rewind پخش نخواهد شد.

YouTube Rewind نمایشی است که توسط گوگل برگزار می‌شود و غول جستجوی جهان در آن برجسته‎ترین ویدئوهایی که در طول سال در یوتیوب به اشتراک گذاشته شده‌اند به نمایش می‎گذارد. گوگل از سال 2010 هر ساله بدون استثنا این نمایش را به نمایش گذاشته است اما طبق اعلام یوتیوب، امسال این مجموعه ویدئویی پخش نخواهد شد. در یک دهه گذشته چنین اتفاقی بی سابقه است.

یوتیوب بعد از ظهر روز پنجشنبه با انتشار یک توییت در صفحه توییتر خود اعلام کرد که این کمپانی در سال 2020 نمایش Rewind را برگزار نخواهد کرد. به گفته یوتیوب، 2020 سال متفاوتی برای همه ما بوده است. و ادامه دادن طبق روندی که انگار سال متفاوتی نبوده، صحیح است. بنابراین امسال از پخش Rewind صرف نظر خواهیم کرد. همچنین یوتیوب در بیانیه خود در این مورد از تمامی تولیدکنندگان محتوا که برای ارسال فیلم‌های مثبت و سرگرم کننده برای افرادی که در طول این مدت در خانه مانده اند تشکر کرد.

یوتیوب گفت: «ما می‎دانیم که اتفاقات خوبی که در سال 2020 انجام شد، بسیارش توسط شما انجام گرفت و شما راهی برای کمک کردن به مردم برای کنار آمدن با این قضیه و خنداندن آنها پیدا کردید. یک سال سخت را واقعا بهتر کردید. از شما برای ایجاد این تفاوت متشکریم.»

به هیچ عنوان یوتیوب را نمی‌توان برای این تصمیم سرزنش کرد. به هر حال 2020 سالی متفاوت با هر سال دیگری در تاریخ بشریت بود. تعداد رویدادها و مراسم‎هایی که به دلیل همه‌گیری کرونا در این سال لغو شدند دیگر از شمارش خارج شده است.

در هر صورت این اتفاق مانند بسیاری از اتفاقات سال 2020 به فراموشی سپرده خواهد شد اما امید است که شرایط در سال 2021 به حالت نرمال بازگردد و خاطرات تلخ امسال نیز به فراموشی سپرده شود.