گلونی/ یک عنکبوت از جنس Eresus به تازگی در استان کردستان کشف شده و تیم پژوهشی که این گونه را کشف کرده‌اند، از علاقه‌مندان دعوت کرده‌اند تا نام پیشنهادی خود را برای این گونه اعلام کنند.
این نام‌گذاری زیر نطر علیرضا زمانی محقق مقطع دکتری واحد تنوع‌زیستی دانشگاه تورکو (فنلاند) و Tamás Szűts از دانشگاه دامپزشکی بوداپست (مجارستان) انجام می‌‌گیرد.
نام شخصی که اسم پیشنهادی او به عنوان اسم منتخب شناخته بشود در مقاله این نام‌گذاری درج می‌شود و از او در این مقاله علمی تشکر خواهد شد.

قوانین نامگذاری عنکبوت:
۱: اسم پیشنهادی را با الفبای انگلیسی بنویسید.
۲: از پیشنهاد کردن شخصیت‌های سیاسی که هم‌اکنون کرسی اجرایی دارند خودداری کنید.
ما به دنبال نامی خاص برای این گونه هستیم یعنی چیزی خلاقانه‌تر از ایرانی، کردستانی و…
از ۲۳ مهرماه تا ۵ آبان فرصت دارید که اسامی پیشنهادی را برای ما بفرستید.

داوران نامگذاری عنکبوت:
تیمی متشکل از این افراد ۵ اسم برتر را به مرحله نهایی خواهند فرستاد:
علیرضا زمانی، Tamás Szűts به عنوان پژوهشگران این مقاله
فرناز حیدری، حمیدرضا میرزاده و نوید ولی‌زاده از پایگاه خبری گلونی
در مرحله نهایی اسمی که بیشترین رای را دریافت کند به عنوان اسم پیشنهادی معرفی خواهد شد.
برای پیشنهاد اسم برای گونه این فرم را پر کنید
 
عنکبوت‌های کفشدوزکی را بشناسید
این گونه غالبا در استپ‌های خشک دیده شده، و جنس نر آن ظاهری جذاب و رنگارنگ داشته، در حالی که ماده ها غالبا سیاه رنگ بوده و جثه‌ای در حدود ۲ الی ۳ برابر بزرگتر از نرها دارند.
به صورت کلنی و در حفره‌هایی به عمق ۱۰ سانتی متر زندگی کرده، و جنس ماده در روزهای آفتابی کیسه تخم خود را که بین ۶۵ الی ۱۰۰ تخم را شامل شده برای تکوین بهتر بچه عنکبوت‌ها در معرض گرما قرار می‌دهد.
بعد از تولد، بچه عنکبوت ها کنار مادر باقی مانده و بعد از مرگش از او تغذیه می‌کنند.
این گونه نادر توانایی گزش انسان و ایجاد عوارضی چون تب، افزایش ضربان قلب و سردرد را داشته، که بعد از چند ساعت به خودی خود رفع می‌شوند.

درباره نام‌گذاری گونه‌‌های حیات‌وحش
حمیدرضا میرزاده: با وجود اینکه قرن‌های متمادی است که انسان سعی دارد گونه‌های زنده روی کره زمین را شناسایی کند تا تصویری نسبتا کامل از تنوع حیات‌ را در اختیار داشته باشد، اما هنوز هم تعداد زیادی از گونه‌ها ناشناخته مانده‌اند.

یک تخمین علمی در سال ۲۰۱۱ تعداد گونه‌های موجود در کره زمین را بین ۸ میلیون تا ۸.۶ میلیون نشان می‌دهد.
در حالی که تا به امروز تعداد گونه‌های شناسایی‌شده اعم از گیاهان، جانوران، قارچ‌ها، باکتری‌ها و سایر اشکال حیات کمتر از دو میلیون گونه است.
متاسفانه پیش‌بینی می‌شود بسیاری از گونه‌های زنده، پیش از آنکه شناسایی شوند، به دلیل فعالیت‌های انسانی و تاثیر آن بر طبیعت منقرض خواهند شد.
تلاش طبیعی‌دانان برای کشف گونه‌های مختلف کماکان ادامه دارد و هر ساله تعداد زیادی گونه جدید کشف و توصیف علمی می‌شوند.

توصیف علمی گونه‌ها عبارت از قرار دادن گونه‌ها در طبقه‌بندی موجودات زنده است.
تمامی گونه‌های زنده بر اساس شکل ظاهری، ویژگی‌ها، نوع زندگی و مسایل مربوط به ژنتیک طبقه‌بندی می‌شوند و برای آنها یک نام تعیین می‌شوند. به این فرایند «توصیف گونه» گفته می‌شود.
«اسم علمی» همان نامی است که در توصیف علمی گونه‌ها، برای آنها انتخاب می‌شود دلیل نام‌گذاری علمی گونه‌ها هم این است که هر گونه در سراسر جهان یک اسم قراردادی واحد داشته باشد.
از آنجایی که در نقاط مختلف جهان، مردم با زبان‌ها و گویش‌های مختلف ممکن است یک گونه را با اسامی مختلفی بشناسند، طبیعی‌دانان از زبان لاتین برای نام‌گذاری علمی گونه‌ها استفاده می‌کنند و در تمام کتب و متون علمی از همین نام برای اشاره به گونه مورد نظر استفاده می‌کنند.

درحال حاضر از «سیستم دو بخشی» (یعنی نامی مرکب از دو کلمه) برای نام‌گذاری گونه‌ها استفاده می‌شود. بخش اول اسم علمی شامل نام «زیرخانواده» و بخش دوم آن نیز شامل نام انتخاب شده برای خود گونه است.

انتخاب نام گونه (یعنی بخش دوم اسم علمی) محدودیت خاصی ندارد.
گاهی از شکل ظاهری یا خصوصیات گونه برای نام‌گذاری استفاده می‌شود.
گاهی نام محل کشف، نام روستا، شهر یا کشور برای نام گونه انتخاب می‌شود.
گاهی نام کاشف روی گونه قرار می‌گیرد و گاهی نیز به افتخار افراد مشهور و خدماتشان (دانشمندان، هنرمندان، ورزشکاران و…) نام آنها روی گونه کشف شده گذاشته می‌شود.